WIE ZIJN WIJ

IdsPadelTravel is een kleine reisorganisatie, bestaande uit de ervaren trainers Ids en Winand Hannema. Sinds 2019 geven zij padellessen bij verschillende verenigingen in Noord-Nederland.  Zo vaak mogelijk reizen zij af naar Spanje voor padeltrainingen door (top)trainers en om wedstrijden te spelen. In het onderstaande worden Ids en Winand verder geintroduceerd.

Ids (1998) heeft een achtergrond in zowel voetbal als tennis en padel. Hij studeerde Sportmanagement aan de Hanzehogeschool. Na twee jaar maakte hij de overstap naar Amerika waar hij 2,5 jaar doorbracht als student/athlete bij Wright State University, Ohio. Hier voetbalde hij op topniveau en rondde hij eind 2021 zijn studie Organisational Leadership af. Hierna besloot hij zich volledig op padel te gaan richten en vertrok hij voor 6 maanden naar Zuid-Spanje, waar hij zich verder heeft geschoold als padelspeler en -trainer. Op tennisgebied had Ids in 2019 een nationale KNLTB ranking van 228, en sinds de zomer van 2022 staat hij qua padel-ranking ruim binnen de top-100 van Nederland . Ook behaalde hij in 2018 zijn tennistrainersdiploma en in 2019 zijn padeltrainersdiploma. Ids heeft ruime ervaring in het trainersvak, zowel op het gebied van tennis als padel. Hij geeft padeltrainingen in Assen, Borger, Paterswolde en Norg. In de onderstaande video geeft Ids’ padel-partner Sven Boele een analyse van de bandeja’s, gespeeld tijdens een wedstrijd van Sven en Ids (P500 toernooi Houten).

trainers

Ids Hannema

Winand (1959) is een zeer ervaren tennistrainer (>30 jaar) uit het noorden van het land. Na een aantal jaren succesvol Tennisschool Noordenveld te hebben gerund vanuit de kop van Drenthe, is hij sinds enkele jaren vrijwel volledig door de padel koorts bevangen. Winand heeft padeltrainerscertificaten van de KNLTB en de NPB en geeft sinds een aantal jaren padeltrainingen bij talloze tennis- en padelverenigingen in Groningen en Drenthe. Op dit moment verzorgt hij ongeveer 20 uur per week padelles in Assen, Norg, Borger en Roden.

trainers

Winand Hannema