WIE ZIJN WIJ

IdsPadelTravel is een kleine reisorganisatie, bestaande uit de ervaren trainers Ids en Winand Hannema. Sinds 2019 geven zij padellessen bij verschillende verenigingen in Noord-Nederland.  Zo vaak mogelijk reizen zij af naar Spanje voor padeltrainingen door (top)trainers en om wedstrijden te spelen. In het onderstaande worden Ids en Winand verder geintroduceerd.

Ids (1998) studeerde Sportmanagement aan de Hanzehogeschool. Na twee jaar maakte hij de overstap naar Amerika waar hij 2,5 jaar doorbracht als student/athlete bij Wright State University, Ohio. Hier voetbalde hij op topniveau en rondde hij eind 2021 zijn studie Organisational Leadership af. Op tennisgebied had Ids in 2019 een nationale KNLTB ranking van 228. Ook behaalde hij in 2018 zijn tennistrainersdiploma en in 2019 zijn padeltrainersdiploma. Ids heeft ruime ervaring in het trainersvak, zowel op het gebied van tennis als padel. In de onderstaande video speelt Ids samen met padel-partner Reinoud Sluijk tijden het Open Indoor Padeltoernooi van Meppel, februari 2022. Hierna vertrok Ids voor 6 maanden naar Zuid-Spanje, waar hij zich verder heeft geschoold als speler en trainer. 

trainers

Ids Hannema

Winand (1959) is een zeer ervaren tennistrainer (>30 jaar) uit het noorden van het land. Na een aantal jaren succesvol Tennisschool Noordenveld te hebben gerund vanuit de kop van Drenthe, is hij sinds enkele jaren vrijwel volledig door de padel koorts bevangen. Winand heeft padeltrainerscertificaten van de KNLTB en de NPB en geeft sinds een aantal jaren padeltrainingen bij talloze tennis- en padelverenigingen in Groningen en Drenthe. Op dit moment verzorgt hij ongeveer 20 uur per week padelles in Assen, Norg, Borger en Roden.

trainers

Winand Hannema