VOORBEELDPROGRAMMA

Als voorbeeld van een goed gebalanceerde padelreis beschrijven wij hieronder een 6-daagse reis met in totaal 9 uur padelles. De lessen worden gegeven door afwisselend Nederlandse en Spaanse padel trainers. Deze laatsten worden geleverd door Top padelschool Prodigy. De trainers zullen u tijdens de eerste les indelen op niveau. Echter, na de eerste dag wordt de indeling zo nodig aangepast. Het lesprogramma bevat zowel technische als tactische trainingen. In de instructievideo’s rechts ziet u een Prodigy trainer uitleg geven over een tweetal padel slagen. Alle video’s van het bijbehorende YouTube kanaal zijn Engels ondertiteld. Echter, tijdens de reis zullen de Spaanse trainers de lessen in het Engels geven.

programma

Padelwedstrijden

Als aanvullend onderdeel van het programma wordt u op de tweede en laatste avond ingedeeld bij twee padelwedstrijden van ieder 1,5 uur met deels lokale spelers. Dit wordt “Intercambio” (uitwisseling) genoemd. U kunt hieronder, onder het kopje Programma van Dag tot Dag een gedetailleerd programma vinden. 

Het padelcomplex

De padelactiviteiten vinden plaats op het padelcomplex Villapadierna Racquet Club. Hier heeft u de beschikking over veertien padelbanen, twee tennisbanen en een winkeltje met padel benodigdheden. Last but not least, tussen de padelactiviteiten door kunt u gebruik maken van het sfeervolle restaurant met terras. Hier kunt u terecht voor drankjes, broodjes of een eenvoudige maar complete maaltijd. 

programma

Standaardprogramma van dag tot dag:

Dag

  • 1. Aankomst luchthaven Malaga, transfer naar hotel, welkom door IdsPadelTravel, diner
  • 2. Ochtend: 1,5 uur training technisch; middag: 1,5 uur training tactisch)
  • 3. Ochtend: 1,5 uur training technisch; avond: 1,5 uur wedstrijd)
  • 4. Ochtend: 1,5 uur training technisch, middag: 1,5 uur training tactisch
  • 5. Ochtend 1,5 uur training technisch; avond: 1,5 uur wedstrijd.
  • 6. Transfer naar luchthaven Malaga, vertrek.

Van dit programma kan naar behoefte worden afgeweken: meer of minder lessen, meer wedstrijden etc.