VOORBEELDPROGRAMMA

Als voorbeeld van een goed gebalanceerde padelreis vindt u onder aan deze pagina het programma van een 6-daagse doordeweekse reis in de periode februari-maart, op basis van 4 personen, met in totaal 9 uur padeltraining. De prijs voor deze reis is 475 Euro p.p., inclusief padeltraining, 2 intercambio’s en (gedeelde) hotelkamer met uitgebreid ontbijtbuffet. Mocht u met minder mensen willen trainen, of in een weekend willen komen, dan liggen de prijzen hoger. Neem hiervoor met ons contact op, wij maken dan voor u een aangepaste offerte. 

De trainingen worden gegeven door de Spaanse trainers van Top padelschool Prodigy. Het programma bevat zowel technische als tactische trainingen. In de onderste instructievideo rechts ziet u een Prodigy trainer uitleg geven over een tweetal padelslagen. Alle video’s van het bijbehorende YouTube kanaal zijn Engels ondertiteld. Echter, tijdens de reis zullen de Spaanse trainers de lessen in het Engels geven.

NB Wanneer door regen een les niet door kan gaan, zal de lokale coordinator proberen een alternatieve lestijd te vinden. Lukt dit niet, dan vervalt de les, maar krijgt u uw betaalde lesgeld terug. 

Bovenstaande reis is geheel op maat aan te passen, wat betreft accommodatie, aantal (individuele) trainingen en intercambio’s (voor uitleg zie onder). Bij te boeken opties zijn extra (individuele) trainingen of intercambio’s, en 1-persoonstoeslag hotel. NB vluchten naar Malaga vv worden niet door ons verzorgd.  

programma

Padelwedstrijden

Als onderdeel van dit voorbeeldprogramma wordt u op twee dagen ingedeeld bij twee padelwedstrijden van ieder 1,5 uur met deels lokale spelers (zie bovenste video). Dit wordt “Intercambio” (uitwisseling) genoemd. U kunt hieronder, onder het kopje Voorbeeldprogramma van dag tot dag een gedetailleerd programma vinden.  Ook is het mogelijk (vrijdag of zondag) om deel te nemen aan een toss.

Het padelcomplex

De padelactiviteiten vinden plaats op het padelcomplex Villa Padierna Racquet Club. Hier heeft u de beschikking over veertien padelbanen, twee tennisbanen en een winkeltje met padelbenodigdheden. Last but not least, tussen de padelactiviteiten door kunt u gebruik maken van het sfeervolle restaurant met terras. Hier kunt u terecht voor drankjes, broodjes of een eenvoudige maar complete maaltijd. 

programma

Voorbeeldprogramma van dag tot dag:

Dag

  • 1. Aankomst luchthaven Malaga, transfer naar accommodatie.
  • 2. Ochtend: 1,5 uur training technisch;       middag: 1,5 uur training tactisch
  • 3. Ochtend: 1,5 uur training technisch;       avond: 1,5 uur wedstrijd
  • 4. Ochtend: 1,5 uur training technisch,       middag: 1,5 uur training tactisch
  • 5. Ochtend: 1,5 uur training technisch;       avond: 1,5 uur wedstrijd.
  • 6. Transfer naar luchthaven Malaga, vertrek.

Van dit programma kan naar behoefte worden afgeweken: meer of minder lessen, meer wedstrijden etc.