WIE ZIJN WIJ

IdsPadelTravel is een kleine reisorganisatie, bestaande uit de organisatoren Ids en Winand Hannema. Zowel Ids als Winand zijn zeer ervaren padeltrainers. Sinds 2019 geven zij padeltrainingen bij verschillende verenigingen in Noord-Nederland.  Zo vaak mogelijk reizen zij af naar (Zuid)-Spanje voor padeltrainingen door (top)trainers en om wedstrijden te spelen. In het onderstaande worden Ids en Winand verder geïntroduceerd.

Ids (1998) heeft een achtergrond in zowel voetbal als tennis en padel. Hij studeerde Sportmanagement aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na twee jaar maakte hij de overstap naar Amerika waar hij 2,5 jaar doorbracht als student-athlete bij Wright State University, Ohio. Hier voetbalde hij op topniveau en rondde hij eind 2021 cum laude zijn studie Organisational Leadership af. Hierna besloot hij zich volledig op padel te gaan richten en vertrok hij voor 6 maanden naar Zuid-Spanje. Hier ontwikkelde hij zich verder als padelspeler en -trainer. Op tennisgebied had Ids in 2019 een nationale KNLTB ranking van 228. Sinds eind 2023 staat hij qua padel-ranking binnen de top-20 van Nederland en de top-500 van de wereld. Ook behaalde hij in 2018 zijn tennistrainersdiploma en in 2019 zijn padeltrainersdiploma. Ids heeft ruime ervaring in het trainersvak, zowel op het gebied van tennis als padel. Hij geeft/gaf padeltrainingen in Assen, Borger, Paterswolde, Norg en Westerbork. Onderstaande video’s geven een beeld van trainingen gegeven door Ids en Winand. Ook is een volledige match te zien van Ids en padel-partner Sven Boele tegen Carlos Velero en Alejandro Urzola tijden een FIP toernooi in Hoorn. trainers

Winand (1959) is een zeer ervaren tennistrainer (>30 jaar) uit het noorden van het land. Na een aantal jaren succesvol Tennisschool Noordenveld te hebben gerund vanuit de kop van Drenthe, is hij sinds enkele jaren volledig door de padelkoorts bevangen. Winand heeft padeltrainerscertificaten van de KNLTB en de NPB. Op basis hiervan geeft hij padeltrainingen bij talloze tennis- en padelverenigingen in Groningen en Drenthe. Op dit moment verzorgt hij ongeveer 20 uur per week padelles in Assen, Norg, Borger en Roden. Ook verzorgt hij padel introductielessen voor alle leeftijden en niveau’s, geeft hij clinics en is hij zeer ervaren wat betreft het organiseren van tennis- en padeltoernooien. 

trainers