OMGEVING

De voorzieningen liggen op minder dan 1 uur rijden vanaf de luchthaven van Malaga. De regio, met populaire plaatsen als Torremolinos en Marbella, is vrij dicht bebouwd. Echter, de omgeving van het padelpark is relatief rustig. Dit is afgezien van de drukke kustweg, die u via een loopbrug veilig kunt oversteken. Het padelpark ligt in een groene omgeving op zeer korte afstand van een breed zandstrand. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich meerdere winkels voor boodschappen, zoals een grote Mercadona en een Lidl.

Verder bevinden zich op loopafstand uitstekende restaurants, zoals

Mocht u tussen de padelactiviteiten door erop uit willen trekken dan vindt u hieronder een aantal tips op minder dan een uur reistijd (met huurauto of taxi, beiden te boeken via de hotelreceptie).

padelreizen

Toeristische informatie

omgeving

Estepona (plm 15 min per taxi): een heerlijk stadje aan de kust, met een bloemrijk en authentiek centrum bestaande uit kleine straatjes, pleintjes en parken. Zeer de moeite waard is La ruta de Murales, een rondwandeling waarbij u langs indrukwekkende muurschilderingen wordt geleid.

omgeving

Ronda (plm 1 uur per huurauto): spectaculair gelegen stad met een oud centrum vol bezienswaardigheden (Puento nuevo, musea, Plaza de Torres). Vanuit het centrum starten verschillende wandelroutes langs uitzichtpunten of bezienswaardigheden. Routes zijn verkrijgbaar via de plaatselijke Tourist Information.

omgeving

Istan (plm 45 min per huurauto): een in de bergen gelegen zogenaamde Pueblo blanco. Hier kunt u prachtig wandelen, bijvoorbeeld langs de irrigatiekanaaltjes, die het mogelijk maken dat in het gebied avocado’s, bananen en andere exotische gewassen kunnen worden verbouwd.

omgeving

Puerto Banus (plm 15 min per taxi): mondaine jachthaven, waar u zich kunt vergapen aan de jachten en/of (sport)auto’s van de rijken der aarde. Hier kunt u ook terecht voor top-end shopping.

Autohuur

Mocht u besluiten op de luchthaven zelf een auto te huren, dan kunt u ook gebruik maken van MalagaCar. Wij hebben goede ervaringen met MalagaCar. Dit verhuurbedrijf houdt geen kantoor in de Terminal , maar u gaat met een busje (2 minuten) naar het verhuurbedrijf, dat zich op het luchthaventerrein bevindt. Dit verhuurbedrijf is zeer betaalbaar en probeert u niet verder op kosten te jagen via extra, onnodige verzekeringen, of het claimen van schade achteraf.  Vanuit het hotel wordt gewerkt met een verhuurbedrijf in San Pedro de Alcantara. De auto wordt voor de deur van het hotel afgeleverd en na afloop ook weer opgehaald.