Gang van zaken

 
  • Na onderlinge afstemming van de reis op het gebied van padelactiviteiten, accommodatie en eventueel transfers, krijgt u van ons de reserveringsbevestiging, met hierbij het verzoek tot aanbetaling van 40% van de totale reissom. Twee weken voor vertrek dient de tweede termijn te zijn voldaan. Bij een boeking minder dan 6 weken voor vertrek moet het totaalbedrag in 1 keer worden voldaan. 
  • Na ontvangst van uw eerste termijn is uw inschrijving definitief.
  • In de week voorafgaand aan uw reis krijgt u van ons het definitieve trainingsschema met hierin de trainings/intercambio tijden. Ook is er uiterlijk een week van tevoren een Whatsappgroep aangemaakt in verband met een snelle en effectieve communicatie tijdens uw reis. 
  • Wanneer door regen een les niet door kan gaan, zal de lokale coordinator proberen een alternatieve lestijd te vinden. Lukt dit niet, dan vervalt de les, maar krijgt u uw betaalde lesgeld terug. 
  • Voor het vervoer van/naar de luchthaven kunt u gebruik maken van taxi-transfers. Echter door de gestegen taxi-tarieven in de regio (de prijs voor 1 taxi Cancelada-Malaga is minimaal 90 Euro enkele reis) is het huren van een auto veelal goedkoper. Mocht u besluiten op de luchthaven zelf een auto te huren, dan kunt u ook gebruik maken van MalagaCar. Wij hebben goede ervaringen met MalagaCar. Dit verhuurbedrijf houdt geen kantoor in de Terminal, maar u gaat met een busje (2 minuten) naar het verhuurbedrijf, dat zich op het luchthaventerrein bevindt. Dit verhuurbedrijf is zeer betaalbaar en probeert u niet verder op kosten te jagen via extra, onnodige verzekeringen, of het claimen van schade achteraf.  
  • Annuleringsvoorwaarden: bij het annuleren van een complete reis tot 8 dagen voor aanvang van de reis ontvangt u de reissom terug, met aftrek van administratie/boekingskosten (50 Euro pp). Bij annuleren van de reis binnen 8 dagen voor aanvang van de reis worden alleen de lesgelden gerestitueerd, met aftrek van administratie/boekingskosten a 50 Euro pp. Bij het deels annuleren van een reis (bijvoorbeeld 1 persoon uit een groep van 4) tot 8 dagen voor vertrek zal IdsPadelTravel een nieuwe prijsberekening maken op basis van nieuwe groepsgrootte trainingen en veranderde bezetting (hotel)kamers. 
  • U kunt bovenstaande informatie ook terugvinden in onze Algemene Voorwaarden.