Gang van zaken

 
  • De algemene gang van zaken is dat wij eerst de reis onderling afstemmen op het gebied van padelactiviteiten en accommodatie. Hierna krijgt u de reserveringsbevestiging, met hierbij het verzoek tot aanbetaling van 40% van de totale reissom. Twee weken voor vertrek dient de tweede termijn te zijn voldaan. Bij een boeking minder dan 6 weken voor vertrek moet het totaalbedrag in 1 keer worden voldaan. 
  • Na ontvangst van uw eerste termijn is uw inschrijving definitief.
  • In de week voorafgaand aan uw reis krijgt het definitieve trainingsschema. Dit is inclusief de trainings/intercambio tijden. Ook maken wij uiterlijk een week van tevoren een Whatsappgroep aan in verband met een snelle en effectieve communicatie tijdens uw reis. 
  • Wanneer door regen een les niet door kan gaan, zal de lokale coordinator proberen een alternatieve lestijd te vinden. Lukt dit niet, dan vervalt de les, maar krijgt u uw betaalde lesgeld terug. 
  • Voor het vervoer van/naar de luchthaven kunt u gebruik maken van taxi-transfers. Echter is het huren van een auto veelal goedkoper. Mocht u besluiten op de luchthaven zelf een auto te huren, dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van MalagaCar. Dit verhuurbedrijf houdt geen kantoor in de Terminal, maar u gaat met een busje (2 minuten) naar het verhuurbedrijf. Deze bevindt zich op het luchthaventerrein. Dit verhuurbedrijf is zeer betaalbaar en probeert u niet verder op kosten te jagen via extra, onnodige verzekeringen, of het claimen van schade achteraf.  
  • Annuleringsvoorwaarden: bij het annuleren van een complete reis tot 8 dagen voor aanvang van de reis ontvangt u de reissom terug, met aftrek van administratie/boekingskosten (50 Euro pp). Bij annuleren van de reis binnen 8 dagen voor aanvang van de reis worden alleen de lesgelden gerestitueerd, met aftrek van administratie/boekingskosten a 50 Euro pp. Bij het deels annuleren van een reis (bijvoorbeeld 1 persoon uit een groep van 4) tot 8 dagen voor vertrek maakt IdsPadelTravel een nieuwe prijsberekening. Hierin wordt meegenomen de nieuwe groepsgrootte trainingen en veranderde bezetting (hotel)kamers. 
  • U kunt bovenstaande informatie ook terugvinden in onze Algemene Voorwaarden