ACCOMMODATIE

Hotel

IdsPadelTravel werkt samen met een nabijgelegen topaccommodatie. U verblijft in Hotel Exe Estepona Thalasso and SpaDit 4 sterren hotel heeft een keur aan faciliteiten, waaronder een Engelstalige 24-uurs receptie en een buitenbad. Tegen betaling kan gebruik worden gemaakt van de spa, een zeer uitgebreid wellnesspakket en een fitnessruimte. U loopt in een kwartier van het hotel naar het padelpark. Mocht u een voorkeur hebben voor een ander hotel, of een appartement, dan kunnen wij dit voor u regelen. NB Tussen 1 november en 10 februari is het hotel gesloten. Mocht u in die periode een vakantie bij ons boeken dan zullen wij in overleg met u een alternatieve accommodatie voorstellen. Hierbij denken wij dan met name aan het nabijgelegen Macdonald Villacana Resort, dat zeer goede appartementen in verschillende groottes en prijsklassen aanbiedt. 

Kamer

U deelt een Deluxe Double kamer, met een groot 2-persoonsbed of twee enkele bedden naar keuze, badkamer, balkon, flatscreen TV en gratis WiFi. Voor alleengebruik van deze kamer wordt een toeslag berekend. U kunt bij de boeking aangeven of u een kamer wenst te delen.   

Maaltijden

Het verblijf is inclusief ontbijtbuffet, dat u in het sfeervolle restaurant met bijbehorend terras kan gebruiken. U kunt het diner in het hotel gebruiken. Echter, in de directe omgeving is een gevarieerd aanbod aan goede restaurants aanwezig. Voor meer informatie zie Omgeving.